ANGELWAX BEHANDLINGAR

Håll din bil i toppskick med marknadens bästa lackskydd från Angelwax. Hos Rydströms Bilvård erbjuder vi en professionell behandling som skyddar lacken mot repor, UV-strålar och andra yttre påfrestningar. Med Angelwax lackskydd får din bil en långvarig glans och ett effektivt skydd mot väder och vind. Ta hand om din bil på bästa sätt och boka en behandling hos oss idag!

Angelwax

Angelwax - Heaven Scent, Wicked Finish

Helrecond 5000:-


På Rydströms Bilvård erbjuder vi professionell helrekond för din bil. Vår omfattande service inkluderar polering, sätestvätt, vaxning, och keramiskt skydd både interiört och exteriört på bilens alla detaljer.

Vi ser till att din bil får en perfekt finish och ser ut som ny. till detta finn även lackförsegling som tillvalExteriör recond 3800:-


Rydströms Bilvård erbjuder professionell exteriör recond för din bil. Med vår polering, vaxning och keramiska sealer får din bil en fantastisk glans och skydd mot yttre påfrestningar. Vi tar hand om din bil på bästa möjliga sätt och lämnar den med en skinande yta som verkligen imponerar. till detta finn även lackförsegling som tillvalTvätt och vaxning  2500:-


På Rydströms Bilvård kan vi erbjuda dig en grundlig tvätt och vaxning av din bil. Vårt team av experter ser till att din bil blir skinande ren och att vaxet ger en skyddande glans som håller länge. Du kan lita på oss för att ge din bil den omsorg den förtjänar. En lättare damsugning ingår.NYHET!    Glasförsegling vindruta 1000:-


Vårt företag, Rydströms Bilvård, erbjuder professionell bilvårdstjänster, inklusive glasförseglning från Angelwax med en imponerande hållbarhet på 2 år. Med vår expertis och kvalitetsprodukter kan vi se till att ditt fordons glas förblir skyddat och i toppskick under lång tid framöver. Kontakta oss för att boka din behandling redan idag!

Interiör recond  2000:-


Hos Rydströms Bilvård kan du få en professionell interiör keramisk recond för din bil. Vi erbjuder rengörning, tvätt och textiltvätt av högsta kvalitet. Med vårt keramiska skydd blir din bils interiör skyddad mot smuts, spill och slitage. Låt oss ta hand om din bil och ge den en skinande ren och fräsch interiör.  

                                                           


                                                      

Sätestvätt  1500:-


Hos Rydströms Bilvård erbjuder vi en professionell sätestvätt med impregnering till ett oslagbart pris. Vi använder högkvalitativa produkter och tekniker för att rengöra och vårda dina bilsäten på bästa möjliga sätt. Vårt mål är att ge dig en ren och fräsch bilinteriör, samtidigt som vi skyddar dina säten mot fläckar och spill. Kom till oss och upplev skillnaden med vår sätestvätt med impregnering!

Lackförsegling 1800:-


Rydströms Bilvård erbjuder en professionell bilvårdstjänst som inkluderar den senaste innovationen inom lackförsegling - Enigma titaium legacy. Med denna högkvalitativa behandling får din bil en episk glans och skydd mot yttre påfrestningar som solens strålar och vägsalter. Lita på våra experter för att ge din bil den bästa vården och hållbarheten den förtjänar.

NYHET! Fälgförsegling 1500:-


Vi erbjuder nu  den högkvalitativa Fälgförseglingen från  Angelwax. Vår expertis och noggrannhet säkerställer att dina fälgar förblir skyddade mot väder och smuts, samtidigt som de behåller sin skinande finish. Lita på oss för att ge dina fälgar det bästa skyddet de förtjänar!